Linkblog

Hogy mondod, csücsörikém?

"Hogy ennek a nyomorultnak éppen egy szigeten kell laknia"

Bud Spendcer és Terence hill találkozó

2010.07.21. 23:06 | Pop_ | Szólj hozzá!

 

„Uraim, a főnök meghívja önöket magához a hétvégére”

Nos, immáron a negyedik ilyen "fesztivál" kerül megrendezésre. Két éve tervezzük Martin barátommal hogy elmegyünk, de eddig nem jött össze. Idén, ha meglesz rá a keret akkor megyek. Ez tulajdonképpen a magyar rajongók három napja amikor próbáratehetik megukat ki nagyobb fan. Lesz hagymásbabevés, sörvirsliverseny, banánevő verseny ( "Egy két banán 11 óra körül jól fog esni” ),( "Hogy ennek a nyomorultnak éppen egy szigeten kell laknia" ) Békatalpas akadálypálya, meg imitátorverseny, hangutánzás, mellékszereplőverseny, meg ami szem-szájnak ingere. Ráadásképp aki érkezéskor helyesen tölt ki egy kvízt annak egy ingyen sör jár Bob falatozójából. Ezekmellett a fanshopban találhatunk pár gyöngyszemet mint: A megbízó kalapja, Puffin lekváros póló etc. A helyszínnel sincsen semmi probléma ( Gárdony, SportBeach), bár az igazat megvallva konkrétan ezen a bícsen még nem voltam. A belépő sem egy vészes összeg: 800ft. Aki igazából fan annak ott a helye.

Minden infót megtaláltok itt: http://spencerhill.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=256:halljuk-a-programot-bsth-rajongoi-tabor-2010&catid=46:talalkozok&Itemid=103

 

Címkék: blog bud gárdony hill spencer terence

A bejegyzés trackback címe:

https://vilee453.blog.hu/api/trackback/id/tr802167499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása